Mūsų gimtadienio garbei: nuo -20% iki -50% pavasario ir vasaros kolekcijai>>>

Kas yra „SoftShell“ audinys?

15.04.2023

Iš pradžių galima tiesiog pasakyti, kad „SoftShell“ yra patogi apranga.

Verčiant pažodžiui, „soft shell“ reiškia minkštą apvalkalą, ir galima sakyti, kad „SoftShell“ apranga tokia ir yra. Mes tiesiog įsimylėjome „SoftShell“ kelnes, be jų neapsieiname esant šaltam ir drėgnam orui. Jos labai patogios – gali būti dėvimos neapsimaunant pėdkelnių arba tamprių, nes vidinėje pusėje yra flisinė medžiaga. Iš išorės jos atrodo kaip įprastos kelnės, jų audinys lygus ir elastingas, kartais gali būti atstumiantis vandenį. Tokiomis kelnėmis galima mūvėti nuo 0 iki +12 °C. Galima ir šaltesniu oru, bet tada tikriausiai teks ką nors apsimauti papildomai. Viršutinę medžiagą

labai lengva nuvalyti, net nereikia skalbti: nuvalykite su kempine ir viskas... Tokios kelnės yra nepakeičiamos darželyje, taip pat einant pasivaikščioti gryname ore. Vaikams jos labai patinka, nes minkštos ir šiltos.

Toliau – šiek tiek rimtesnis paaiškinimas apie šią medžiagą. Informacija paimta iš interneto, taip pat pateikiama gamintojų informacija.

SoftShell“ yra medžiaga, kuri gali atstoti kelis įprastų drabužių sluoksnius. Pagal technologiją „SoftShell“ pagamintos medžiagos

negalima laikyti audiniu. Tai kelių audinių sluoksnių, kurie tarpusavyje sujungti, simbiozė.

Drabužiai pagal technologiją „SoftShell“, nuo įprastų skiriasi lengvumu, jiems naudojama nedaug užpildo, bet drabužis kuo geriausiai išlaiko šilumą, puikiai apsaugo nuo vėjo ir lietaus. Svarbiausia technologijos „SoftShell“ funkcija – leisti išeiti viduje susikaupiančiai drėgmei, tuo pat metu apsaugant nuo vandens ir vėjo.

„SoftShell“ struktūra

Šiuolaikiškos medžiagos „SoftShell“ išorinį sluoksnį sudaro elastingas audinys – didelio tankio tekstilė. Vidinės pusės audinys yra su labai plonu pūkuotu sluoksniu. „SoftShell“ sudėtyje, kuri priklauso nuo to, kam medžiaga bus naudojama, gali būti poliesterio, poliamido, likros ir poliuretano.



Pasidalinti socialiniuose tinkluose!

Facebook Twitter Email

Paskutiniai įrašai

Įkeliama...