Mūsų gimtadienio garbei: nuo -20% iki -50% pavasario ir vasaros kolekcijai>>>

Kaip pasirinkti basutes darželiui?

18.09.2023

Štai pagrindiniai kriterijai, kaip pasirinkti tobulas basutes darželiui:

1) Lanksčios: Lauke vaikai daug bėgioja ir juda, tačiau grupėje jie daugiau vaikštinėja, tupi, klupi, ropoja, tai visai kitokie judesiai. Minkštos basutės leidžia pėdai natūraliai judėti, sumažindamos traumų riziką.

2) Kvėpuojančios: Darželio grupės dažniausiai būna šiltos, o vaikas ten praleidžia visą dieną. Pasirinkite basutes iš natūralių medžiagų, kad kojos nekaistų.

3) Tinkamo dydžio ir pločio: Batai neturėtų būti nei per maži, nei per dideli. Rinkitės tinkamo pločio ir dydžio basutes, kad vaiko koja būtų užfiksuota ir neiščiuožtų batuose.

4) Neslidus padas: Darželiuose vengiama kiliminės dangos dėl sudėtingesnio valymo ir didėjančio alergiškų vaikų skaičiaus, todėl svarbu atkreipti dėmesį į grindų dangą darželiuose ir pasirinkti basutes neslidžiu padu.

5) Lengvai apsiaunamos ir nusiaunamos: Įvertinkite, ar vaikas galės savarankiškai apsiauti ir nusiauti basutes pats. Atkreipkite dėmesį, ar plačiai atsidaro basutės, taip pat į užsegimus, rinkitės paprasčiausius jūsų vaikui.

6) Kai kurie darželiai prašo tėvų rinktis basutes su tvirtais užkulniais ir uždaru priekiu, siekiant sumažinti traumų riziką.



Pasidalinti socialiniuose tinkluose!

Facebook Twitter Email

Paskutiniai įrašai

Įkeliama...