Iki -50% batams ir drabužiams visiems sezonams

Kas yra WMS?

18.04.2023

Vaikų kojytės dar formuojasi, todėl jos santykinai mažai jautrios fiziniam skausmui. Vaikas gali ilgai nepastebėti, kad jo avalynė yra per maža ar per didelė net keliais dydžiais. Taip pat vaikų kojytės auga greitai, kartais net trim dydžiais per metus. Todėl patariama matuoti vaiko kojų dydį kas dvi-tris savaites.
Judant kojoms reikia truputį laisvos vietos, kitaip kojos gali būti spaudžiamos prie batų nosies. Avalynė, pagaminta pagal WMS sistemą, skiriasi tuo, kad vaiko kojytė ir pirštai turi pakankamai vietos. Patariama rinktis apie 10 mm ilgesnį vidpadį nei pėdutė ir tinkamai parinkti batų plotį, tai užtikrina sveiką vaikų kojų vystymąsi. Nėra dviejų identiškų kojų, todėl reikia atkreipti dėmesį tiek į dydį, tiek į plotį. Tinkamas plotis užtikrina komfortą ir ilgaamžiškumą.

Specialiai pritaikytos vaikų poreikiams, aukštos kokybės bateliai su trimis skirtingais pločiais, aiškus ir paprastas matavimo prietaisas: WMS užtikrina, kad vaikų kojos sveikai augtų jau 40 metų. WMS yra DSI (Deutsches Schuhinstitut GmbH [Vokietijos batų institutas]) kokybės ženklas. Licencija suteikiama tik kvalifikuotiems batų gamintojams pagal HDS/L.

WMS sistema
WMS kojų matavimo prietaisai nustato kojos ilgio ir pločio kombinuotą dydį, kuriame atsižvelgiama į kojos augimą.

WMS sistema skiria tris dydžius:
W = platus (plačioms kojoms)
M = vidutinis (vidutinio dydžio kojoms)
S = siauras (siauroms kojoms)
WMS sistema apima standartus, užtikrinančius aukštą gamybos kokybę.



Pasidalinti socialiniuose tinkluose!

Facebook Twitter Email

Paskutiniai įrašai

Įkeliama...