Mūsų gimtadienio garbei: nuo -20% iki -50% pavasario ir vasaros kolekcijai>>>

Biomecanics avalynė - kokybiška ir ergonomiška avalynė jūsų vaikui

28.07.2023

Ispanų batų gamintojas Biomecanics, bendradarbiaudamas su Valensijos Biomechanikos institutu ir Ispanijos Vaikų Pediatrijos asociacija kuria batus, kurie yra pritaikyti augančių kojyčių poreikiams. Biomecanics batų filosofija ir vertybės persipynusios su idėja skatinti sveiką vaikų pėdų vystymąsi. 

Biomecanics gamintojo filosofija remiasi trimis elementais: moksliniu žinių pagrindu, funkcionalumu ir dizainu. Jie siekia įtraukti naujausias technologijas ir mokslinius tyrimus, kurdami batų kolekcijas, kurios ne tik atitinka vaikų ir jų aktyvaus gyvenimo būdo poreikius, bet ir prioretizuoja pėdų sveikatą. Be to, Biomecanics batams būdingas modernus ir šiuolaikiškas dizainas, atitinkantis naujausias mados ir stiliaus tendencijas.

Biomecanics batus gamina naudodami aukštos kokybės medžiagas, puikų amato meistriškumą ir pažangią technologiją, užtikrinant optimalų komfortą, palaikymą ir lankstumą. Biomecanics batų gamybos procesas yra labai sudėtingas ir reikalauja ypatingo dėmesio smulkmenoms. 

Šių batukų gamyba prasideda aukštos kokybės medžiagų parinkimu. Gamybos procesas prasideda atidžiu aukštos kokybės medžiagų parinkimu, siekiant užtikrinti ilgaamžiškumą ir komfortą. Be to, jie pasižymi puikiu kvėpavimu ir drėgmę reguliuojančiomis savybėmis, kad pėdos būtų šaltos ir sausos netgi intensyvioje veikloje. Vėliau atliekama detalių pjovimo operacija, tada vykdomas surinkimo ir klijavimo procesas, kad būtų sujungti visi bato elementai.

Po to batai siunčiami į specialias laboratorijas, kur atliekami griežti testai, siekiant užtikrinti aukštus saugos, komforto ir kokybės standartus. Tokie testai apima, pavyzdžiui, atsparumo purvui, stovėjimo, linkimo, sukibimo vertinimo ir kitus testus.

Galiausiai, batų viršutinė dalis yra apdorojama siekiant pasiekti norimą išvaizdą ir stiliaus efektus, tokius kaip dažymas, spausdinimas arba odos apdirbimas. Po visų šių etapų Biomecanics batai yra baigiami ir paruošti išsiuntimui į parduotuves.

Biomecanics batai skirstomi į dvi grupes: BioGateo - avalynė pirmiems žingsniams (dydžiai nuo 18 iki 24) ir BioEvolution - avalynė vaikams, kurie jau aktyviai vaikšto, bėga ir šokinėja (dydžiai nuo 24 iki 34).



Pasidalinti socialiniuose tinkluose!

Facebook Twitter Email

Paskutiniai įrašai

Įkeliama...